Venčanja i svadbe

Venčanje je dan o kom se mašta celog života i koji se dugo planira, a ukoliko organizaciju prepustite nama – garantujemo vam nezaboravan dan iz snova. Dekoracija venčanja koja odiše luksuzom i stilom. Tim Čarolija dekoracije specijalizovan je za dizajniranje i dekorisanje ekskluzivnih, elegantnih i luksuznih venčanja u  zemlji i inostranstvu. Ono što nas izdvaja od drugih dekoracija venčanja jeste kvalitet naših usluga i visoki standardi  po kojima radimo. Svakom venčanju pridajemo posebnu važnost kreirajući savršeni dizajn koji priča vašu priču.

Pripremate venčanje i svadbu i želite sjajan i nezaboravan ambijent za sebe i vaše goste? Razmišljate o balonima, svećama, cveću? Baloni i cveće su odličan izbor za dekoraciju rođendana i krštenja. Dekoracije mogu biti elegantne, vesele, šarene… Izbor je na Vama!

Mi imamo najkvalitetnije dekoracije za proslave najpoznatijih svetskih proizvođača dekoracija, a dekoraciju prilagođavamo u zavisnosti od prostora gde se organizuje rođendansko slavlje, vaših želja i mogućnosti.

Dekoracija venčanja i svadbi može biti kako unutrašnja tako i spoljašnja. Ukoliko nemate ideju kako da dekorišete proslavu možete se posavetovati sa našim stručnim timom dekoratera i dobiti najbolje idejno rešenje kako da uveličate Vaš divan dan!

Kroz nasu dekoraciju ispricacemo vašu ljubavnu priču,Čarolija je tu da vase snove pretvori u stvarnost.

-kicenje svatova

-auto dekoracija

-bidermajer

-kicenje kapija i dekoracija dvorista

-dekoracija glavnog stola

-dekoracija stolova

-slatki sto

-pozadine za fotografisanje.

Kompletnu galeriju Venčanja i svadbi

Možete pogledati klikom na dugme

Call Now Button